Verschillende subsidie

sedumsolutions verzorgd de aanleg en het proces. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken van de subsidie.

 • Subsidie aanvraag
 • Draag constructie beoordelen
 • Advies en service leveren
 • adviseren over soorten groendaken
Afspraak maken!
 • Den bosch

  Voor de installatie van groene daken, ook wel bekend als sedum daken, wordt een subsidie van maar liefst 25 euro per vierkante meter verstrekt.

 • Sint-michielsgestel

  Hier wordt een aanzienlijke 60% van het totale bedrag gesubsidieerd. Waardoor je voordeleger uit komt voor je sedum dak.

 • Anderen gemeenten

  Subsidie voor sedumdaken is ook beschikbaar in vele andere gemeenten. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Sedumsubsidies in Jouw Gemeente

Welkom bij de groene revolutie! Overal in Nederland omarmen mensen duurzame initiatieven, en groene daken met sedumplanten zijn daar een stralend voorbeeld van. Maar wist je dat de subsidies voor sedum per gemeente verschillen? Ontdek hier hoe jouw gemeente groen kan worden met een beetje extra hulp.

Ontdek de Groene Daken:
In elke gemeente heeft duurzaamheid zijn eigen gezicht. Sommige gemeenten stimuleren groene daken actief als oplossing voor stedelijke uitdagingen. Hier zijn subsidies voor sedum aanzienlijk, waardoor inwoners en bedrijven worden aangemoedigd deel te nemen aan deze groene beweging.

Buren die Samen Groeien:
Sommige gemeenten moedigen buurten aan gezamenlijk groene daken aan te leggen. Hierbij worden groepskortingen en collectieve subsidies aangeboden om de saamhorigheid te vergroten en groene initiatieven te stimuleren. Het resultaat? Een zee van groene daken die niet alleen de buurt verfraaien, maar ook de gemeenschap versterken.

Ontvang Jouw Stukje Groen:
Wil je weten welke subsidiekansen er voor jou zijn in jouw gemeente? Neem contact met ons op. Samen kunnen we jouw gemeente groener maken, één sedumplant tegelijk! Meld aan een kom met ons in contact dan bekijken we samen uw groene mogelijkheden!