Waarom sedumsolutions?

Bij SedumSolutions geloven we sterk in service en toewijding aan onze klanten. Ons bedrijf is gebouwd op de kernwaarden van kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

  • Maatwerk en Advies

    Wij begrijpen dat elk project uniek is. SedumSolutions biedt maatwerk en deskundig advies om ervoor te zorgen dat het sedumdak perfect aansluit bij uw huis

  • ondersteuning

    Klanten die voor SedumSolutions kiezen, profiteren niet alleen van hoogwaardige sedum, maar ook van onze expertise bij het aanvragen van subsidiemogelijkheden.

  • Klanttevredenheid

    Onze toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard. We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen en zorgen ervoor dat elke klant zich ondersteund en gewaardeerd voelt gedurende het hele proces.

Niek

Gedreven door een langdurige passie voor duurzaamheid, heb ik mijn eigen onderneming opgezet, met als specialisatie het afkoppelen van regenwater. Door de toewijding van ons team wordt er reeds een opmerkelijke hoeveelheid van 3.000.000 liter water bespaard, dat nu niet langer naar het rioleringssysteem wordt afgevoerd. Echter, het werd tijd voor een nieuwe stap, en die stap is de integratie van sedumdaken!

Bob

Als een jonge ondernemer met 7,5 jaar ervaring bij diverse kwekers, heb ik mijn passie voor tuinplanten omgezet in een uniek concept. Onze winkel richt zich op particulieren en (kleine) groenvoorzieners die hun tuin willen transformeren. Met mijn expertise in groen en mijn enthousiasme wil ik je ondersteunen bij het realiseren van groene daken.